Το κρασοτύρι Κω και το τυρί Πόσιας γίνονται ΠΓΕ

3 νέα Ελληνικά προϊόντα στα μητρώα ΠΓΕ της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον τελευταίο μήνα:

Το “κρασοτύρι Κω” και το “τυρί Πόσιας” καταχωρηθήκανε ως ΠΓΕ με τον Κανονισμό 2019-2204). Το ίδιο έγινε και με το παραδοσιακό προιον “Κριτσά” που ανήκει στην κατηγορία “έλαια και λίπη” (Κανονισμός 2019-2205). Ενημερωθείτε κάθε μήνα για όλες τις αλλαγές στην Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία τροφίμων.

Ολη η γνώση με ένα κλικ στο:

www.ktino.gr  (ελληνική έκδοση)

www.vetnote.eu (αγγλική έκδοση)

Leave your thought